Foredrag og arrangementer

Vinteren udeblev, nu er foråret kommet – og 🦠 coronavirus 🦠 helt fra Kina. Så er der rigelig tid til at nyde foråret … Amy nyder det hele. Vi andre lever i splendid isolation, mens vi venter på kur eller vaccine.

Det betyder en hård opbremsning i mine udadvendte aktiviteter. Nogle er aflyst, andre udsat, men heldigvis er jeg også blevet booket til nye foredrag i eftråret.

Det var stor fornøjelse af Kinasalonen forleden med Sigrid Johannesen og Bjørn Nørgaard forleden – mere om den nedenfor. Det var skønt at snakke med folk ansigt til ansigt, mens tilhørerne måtte sidde bag skærmene og se lytte med. Den kommer snart som podcast.

Amy glæder sig over det spirende forår og har hentet sin bold på den anden side af Måneporten

Bestil foredrag:

her kan man se nogle af de foredrag, jeg tilbyder

Book mig som ordstyrer

Eller vi kan aftale nærmere her.

Kommende arrangementer

I denne tid er det en udsøgt fornøjelse at orientere om efterårets begivenheder, nu da alt ellers bliver udsat eller sat på pause. Bemærk, at snareste arrangementer står nederst – og dem længst ude i tiden øverst!

Mandag d. 9. november kl. 18:15-20 holder jeg forelæsning om Ét Kina, mange folk i folkeuniversitetets Kina-serie Københavns Universitet på Amager, Sdr. Campus.

Mandag d. 2. november kl. 18:15-20 holder jeg forelæsning om Autoritær blindhed i Kina på Folkeuniversitetets Kina-serie på Københavns Universitet på Amager, Sdr. Campus.

Tirsdag d. 1. september kl. 18:15-21 holder jeg oplæg om Kinas magt agt og virkelighed i det 21. århundrede i Sognegården i Hjørring.

Made in China er udsat på ubestemt tid

Afholdte arrangementer

Samtalesalon 11. maj fra kl. 17-18:30 i Bikubenfonden. Alle kan være med på zoom – det koster bare 15 kr. Billetter her

Det blev en meget fin snak mellem kvinden bag stykket Made in China, Sigrid Johannesen, kunstner Bjørn Nørgaard og mig, smukt modereret af journalist Lene Winther. Det var dejligt at være ude at optræde med kloge og gode venner i denne mærkværdige isolationstid. Samtalen udkommer snart i koncentreret form som podcast.

Egentlig skulle jeg have deltaget i Samtalesalon på Aarhus Teater mandag d. 4. maj kl. 17 i forbindelse med forestillingen Made in China, som jeg glæder mig vildt til at se. Men den blev corona-aflyst. Made in China skulle have været opført på Teater Sort/Hvid i København 27. marts-25. april. Mere her Også her kom coronavirus i vejen. Forhåbentlig udkommer stykket i et andet format på et senere tidspunkt.

Torsdag d. 27. februar om formiddagen snakker jeg om overvågning i Kina på Stenhus Gymnasium i Holbæk. Skøn oplevelse, propfyldt med engagerede unge, der alle er tilknyttet skolens Kina-aktiviteter. Og hvem kunne vide, at det blev det sidste live-arrangement i lang tid?

Jeg sidder i panelet, når der er debat, fællesspisning og Kina-dokumentar onsdag d. 11. december hos Globalhagen Kitchen og Mellemfolkeligt Samvirke, 16:30-20:30 Fælledvej 12, 2200 København N. Det blev en fin aften med mange unge tilhørere og interessant debat om hhv. situationen i Hong Kong og Kinas massive medieoffensiv hjemme og globalt. Vi nåede bl.a. omkring Færøerne og Huawei, samt det lille vanvittige videospil, Bekæmp forræderne sammen, udgivet på fastlandet, så vrede fastlandskinesere kan slå løs på demokrater i Hong Kong med deres flip-floppere, en baseball-kølle eller de bare hænder.

Onsdag d. 20. november kl. 19-21 taler jeg om Kinas magt, agt og virkelighed hos foredragsforeningen i Kulturhuset på Islands Brygge – dejlig aften med fuldt hus, interesserede tilhørere og mange spørgsmål

Mandag d. 4. november kl. 18:15-20 talte jeg om Kunstens vilkår i Kina som led i på Folkeuniversitetets serie Det moderne Kina på Københavns Universitet på Amager, Sdr. Campus. Det fine ved Folkeuniversitetet er, at der er så mange interesserede tilhørere, og at man får lejlighed til at fordybe sig …

Mandag d. 28. oktober kl. 18:15-20 talte jeg om opstanden i Beijing og andre byer i 1989 som led i på Folkeuniversitetets serie Det moderne Kina på Københavns Universitet på Amager, Sdr. Campus. Fornemt at have tid til at gå i dybden med et emne, der ligger mig så meget på sinde.