Kalender

Onsdag d. 22. maj 19:30 Du store verden! Mogens Lykketoft og jeg snakker med udgangspunkt i vores samtalebog med Uffe Ellemann-Jensen (der ikke deltager i denne omgang) om FN, verden, verdensmålene og også Mogens’ lange liv i politik på Cathrinesminde Teglværk, Iller Strandvej 7, 6310 Broager.

Fra filmen Scener fra et militærdiktatur: Myanmars tragedie oprullet med blik for magtens kompleksitet og den djævelske detalje i en film om den svære vej til demokrati.

Onsdag d. 27. marts kl. 16:30 deltager jeg med bl.a. den burmesiske aktivist Moe Thway og Mogens Lykketoft i et panel om udviklingen i Myanmar efter verdenspremieren på Karen Stokkendals film ‘Scener fra et militærdiktatur’/’On the Inside of a Military Dictatorship’ under CPH DOX i Cinemateket i København. Yderligere info og billetter her

‘Graves Without A Name’ En lavmælt refleksion over folkemordet i Cambodja, hvor buddhistiske ritualer skaber kontakt til ofrenes sjæle.

Søndag d. 24 marts kl. 16:30 holder jeg et kort oplæg om Cambodja forud for visningen af ‘Graves Without A Name,’ en spirituel fortælling af Rithy Pan om den indre søgen efter fred og forløsning efter folkedrab. Det er i CPH DOX i Palads Bio i København. Yderligere info og billetter her